Okozzon nagy örömet az ünnepekre szállás ajándékutalvánnyal!

2022 nov 24. | Útmutatás

Szeretne különleges meglepetést szerezni? Egyedi ajándékot keres a párjának, vagy valamelyik családtagjának az ünnepekre? A cége munkatársait szeretné év végi jutalomban részesíteni? Rendkívül jó ötlet a szállás ajándékutalvány.

Az ünnepek közeledtével mindenki készül az ajándékozásra és a pihenésre. A szokásos dísztárgyak, használati eszközök, és egyéb meglepetések közül kiemelkedik a szállás ajándékutalvány. Ha szeretne igazán örömet szerezni a családjának, akkor érdemes őket egy hajdúszoboszlói utazással meglepni. Válasszon egy csodálatos helyen található szállást a megfelelő ellátással!

Kellemes pihenésben és felüdülésben részesítheti szeretteit. A barátainak és a rokonainak nagy meglepetést okozhat szállás ajándékutalvánnyal.

A cégek év végén összegzik az elért eredményeket, és ilyenkor jutalmazzák meg a kiemelkedő munkát végző dolgozókat. Minden munkatárs szívesen veszi, ha az ünnepek alkalmából szállás ajándékutalvánnyal gazdagodhat, ezáltal lehetőséget kap a kikapcsolódásra, a feltöltődésre a megszokott környezettől távol.

Hajdúszoboszló ismert és kedvelt fürdőhely. Minden korosztály szívesen látogat el ide az év bármely részében. A gyógyvíz sok látogatót vonz, akik egy kényelmes, sokrétű szolgáltatást nyújtó szálláshelyet keresnek. Az igazi pihenés akkor lehetséges, ha legalább néhány napra szabaddá teszi magát, és kellő időt tölt el ezen a gyógyhelyen. Családtagként vagy cégvezetőként másokat is megajándékozhat egy tartalmas üdüléssel.

A legjobb meglepetés az ünnepekre a szállás ajándékutalvány! Nyújtson át élményt ajándékként, aminek mindenki örül! Érdemes a Hotel Barátság szálláshelyet választani Hajdúszoboszlón, ahol garantált a felüdülés. Különböző szállás ajándékutalványok vásárlására adnak lehetőséget, így dönthet elő- és utószezonban, főszezonban felhasználható szállás ajándékutalvány mellett, vagy kérheti keretösszeggel is. A tartalmukról részletesen informálódhat a www.baratsag.hu weboldalon, ahol mindenről tájékozódhat a hotel szolgáltatásait illetően is. Bármilyen kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-52-558592-es telefonszámot, vagy írjon üzenetet a sales@baratsag.hu e-mail címre!