Családtag kutatás az eltűnt vagy nem ismert rokonok felderítéséért

2023 febr 14. | Útmutatás

Szeretne háborúban elhunyt szeretteiről többet tudni? Örülne, ha megtalálná a távol élő rokonait? A családtag kutatás lehetővé teszi, hogy új információkhoz jusson, és olyan embereket ismerjen meg, akik a családhoz tartoznak.

Nagyon sok helyen éltek olyan ősök, akik a háború ideje alatt katonák voltak, és eltűntek, vagy meghaltak. Ezekről az emberekről kevés az információ, és szinte mindenki szeretné kideríteni, hogy pontosan mi történt velük, hogyan alakult az életük.

A családtag kutatás lehetőséget nyújt arra, hogy megkapja a kérdéseire a válaszokat, amelyek segítségével könnyebben megbékélhet a történtekkel. A korábbi években sokan külföldre távoztak, eltávolodtak az itthoni családjuktól, és nincs róluk hír. Ha szeretné velük felvenni a kapcsolatot, vagy igyekszik az életükről többet megtudni, akkor kérje a családtag kutatást!

A szakemberek alapos felderítést végeznek, felkutatják az irattárak és a különböző nyilvántartások dokumentumait, nyomozást folytatnak. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy megszerezzék a szükséges információkat.

Megismertetheti a családjával az elhunyt vagy eltűnt hozzátartozó élettörténetét, így teljesebb képet kapnak a korábban élő családtagokról is. A családtag kutatás során fény derülhet olyan adatokra és történésekre, amelyekre nem is gondolt. Ezek birtokában sok mindenre kaphat magyarázatot.

Mindenki számára nagy örömet okoz, ha egy régen látott, távol élő embert talál meg, így teljesebbé válik a család, és bővülhet a rokonság.

A családtag kutatást egyre többen kérik, aminek során látókörbe kerülnek olyan emberek is, akikről esetleg már megfeledkeztek. Lehetőség van a megkeresésükre, ami több szempontból jó a családnak.

Találja meg a rég nem látott rokonát, és ismerjen meg több családtagot! Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy minél hamarabb el tudjuk kezdeni a családtag kutatást! Bővebben informálódhat a szolgáltatásainkról a www.csaladfakutato.hu weboldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-70-4536827-es telefonszámon, valamint az info@genealogus.hu e-mail címen.