Esküvői nyakkendő, úgy, ahogy szeretné!

2021 szept 27. | Élet+stílus

Az esküvő előkészületeinek egyik sarkalatos pontja a menyasszony és a vőlegény ruhájának kiválasztása, ezzel összefüggésben pedig a kiegészítőkről is gondoskodni kell. A férfiak rendszerint nem túl sokféle kiegészítőt viselnek a nagy napon, éppen ezért arra a néhány dologra, amit végül kiválasztanak, nagy figyelem irányul. Fontos szerepet kap az esküvői nyakkendő, ami képes megkoronázni a vőlegény megjelenését, de könnyen el is ronthatja azt, ezért érdemes körültekintőnek lenni a választásnál.

A hagyományos vőlegény öltözet fekete öltönyből, fehér ingből és szürke vagy valamilyen sötét színű nyakkendőből áll. Ám ahogyan ma már a menyasszonyi ruha sem csak egyszínű fehér lehet, a férfiak is sokkal nagyobb szabadságot élvezhetnek, amikor megtervezik esküvői öltözetüket. Az esküvői nyakkendő kiválasztásának első és egyben legfontosabb szabálya, hogy olyan legyen, amit szívesen visel a vőlegény, de ennyivel nem lehet letudni a vásárlást. Befolyásoló tényező az esküvő helyszíne és stílusa, de arra is ügyelni kell, hogy a pár öltözete összhangban legyen. Míg egy exkluzív eseményre selyem esküvői nyakkendő illik, addig egy klasszikus esküvőre jó választás egy poliészter modell. A fazont illetően napjainkban a slim hódít, de nem kell a legújabb divatot alapul venni, ha a vőlegénynek más elképzelése van, hiszen a lényeg, hogy jól érezze magát. A színek tekintetében a határ a csillagos ég, akár olyan merész árnyalatú is lehet az esküvői nyakkendő, mint a lime vagy pink, ha az illik ahhoz a hangulathoz, amit a pár megálmodott magának. És hogy hol érdemes körülnézni, ha a változatos kínálat és a magas színvonal is fontos?

Az Arszlán Férfi Divat esküvői nyakkendők széles választékkal várja az érdeklődőket! Nálunk klasszikusan elegáns és a trendi, merész modellek is helyet kaptak, természetesen mindegyik a legkiválóbb minőséget képviseli. A www.selyemnyakkendo.hu weboldalon máris megtekintheti kínálatunkat, és amennyiben kérdése lenne valamelyik esküvői nyakkendő kapcsán, állunk rendelkezésére a +36-20-597-4567-es telefonszámon!