Fakro tetőtéri ablak: tökéletes megoldás minden szempontból

2022 febr 18. | Épitészet

Ingatlana tetőterének beépítését tervezi? Építkezik, és szeretne világos, könnyen szellőztethető emeleti helyiségeket? Fakro tetőtéri ablak beépítésével minden szempontból eleget tehet az igényeinek.

Értékes lakótérhez juthat a tetőtér beépítésével, hiszen különböző helyiségek kialakítására van lehetőség. Ahogy az épületben máshol, úgy itt is szükség van a fényre és a friss levegőre. Ebben segít a tetőtéri ablak, ami többféle változatban áll rendelkezésre. A nyitás módja szerint megkülönböztethető billenő, felnyíló, és felnyíló-billenő típus. Szükség lehet tetőerkély ablakra is, amely innovatív tetőablak, mivel a felső ablakszárny felnyíló módon nyitható, az alsó pedig függőleges állásba kitolható. Fontos alaposan átgondolni, hogy pontosan milyen és mekkora tetőtéri ablakkal járhat a legjobban. Nem szabad megfeledkezni az árnyékolásról, és a szigetelésről sem, mivel ezek hiányában problémák merülhetnek fel a hideg és a meleg időszakokban is. Ha a Fakro tetőtéri ablak mellett dönt, elégedett lehet mindennel, hiszen ez a szerkezet bármilyen tetőtéri helyiségbe beépíthető, és időtállóságot, hőszigetelést, biztonságot, használatot tekintve is megfelel az igényeknek.

Gondoskodjon a természetes fény bejutásáról, és oldja meg egyszerűen a szellőztetést kiváló minőségű, időtálló tetőtéri ablakkal! Válassza a korszerű kialakítású, biztonságosan használható Fakro tetőtéri ablakot, amit tőlünk beszerezhet bármikor! Cégünk, az Ablaktherm Kft. egyéni kérésének megfelelően biztosítja a tetőtéri ablakot, és más nyílászárókat is. A nálunk kapható Fakro tetőtéri ablak tartósság, biztonság, hőszigetelés, és funkcionalitás szempontjából is eleget tesz a legmagasabb elvárásoknak. Többféle változatban kínáljuk, így bármekkora a helyiség, és bármilyen kialakítású tetőtéri ablakra van szüksége, nem kell tovább keresnie. Szerezzen bővebb információt az m.akciosablak.hu internetes oldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-3606168-as telefonszámon, vagy az info@akciosablak.hu e-mail címen!