Fordítóiroda – Mi alapján válasszunk?

2021 júl 30. | Útmutatás

Idegen nyelven is szüksége van a hivatalos irataira, vagy külföldön kapott nyomtatványokat szeretne magyarul kézhez venni? Nagy terjedelmű kiadvány fordítását kell minél hamarabb megoldania? Bármilyen ok miatt elengedhetetlen a fordítói munka elvégzése, annak érdekében, hogy kifogástalan eredményre jusson rövid időn belül, célszerű elismert, népszerű fordítóiroda szolgáltatását igénybe venni.

Egy fordítóiroda kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen számos negatív következménye lehet annak, ha nem jól dönt. Apró tévesztések miatt is adódhatnak problémái, ezért nagyon fontos, hogy a lefordított szöveg ne térjen el az eredetitől. Hónapok, sőt évek profitjától eshet el az üzleti életben a fordítási hibák miatt. Ha műszaki eszköz használati utasításáról van szó, sajnos baleset is bekövetkezhet, ha nem pontos a fordítás. Mielőtt eldönti, hogy melyik fordítóirodát bízza meg a feladattal, tanácsos a következő kérdéseket feltenni:

  • Vannak visszakereshető referenciák, amelyeket bármikor megtekinthet?

  • Milyen szakmai múlttal rendelkezik a fordítóiroda?

  • Milyen az első benyomás az ajánlatkérést követően?

  • Felelősségbiztosítással, és korszerű eszközök segítségével történik a munkavégzés?

Ha mindezekre választ kapott, tudni fogja, hogy jó helyen jár-e, vagy tovább kell keresnie. Fordítóiroda részére elektronikus úton is továbbíthatja a fordításra váró anyagot, így időt és energiát spórolhat.

Ha szeretné a fordítást minél rövidebb idő alatt átvenni, és minden szempontból kifogástalan munkára van szüksége, vegye fel a kapcsolatot M&M Translation Services Kft. fordítóirodánkkal! Magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk kedvező áron, igyekszünk a kérésének minél hamarabb eleget tenni. Több, mint 10 éves tapasztalattal állunk a rendelkezésére, profi csapatunk precíz és gyors munkát végez. Szakfordítást, tolmácsolást, hivatalos fordítást, lektorálást, kiadványszerkesztést egyaránt vállalunk, így bármilyen területen van szüksége segítségre, fordítóirodánkban megkaphatja. Olvasson bővebben a tevékenységünkről, és arról, hogy miért érdemes a mi fordítóirodánkat választani a www.mmts.hu weboldalon! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-24-898257-es telefonszámon, vagy az info@mmts.hu e-mail címen!