Germán Gyógytudomány segítsége a biológiai, pszichológiai konfliktusok leküzdéséhez

2022 febr 28. | Útmutatás

Arra törekszik, hogy egészséges maradjon, és szeretné a betegségek kialakulását megelőzni? Ismeri a biológiai konfliktusok következményeit? Szerezzen ismereteket az eredeti Germán Gyógytudomány segítségével!

A legtöbb ember akkor fordul orvoshoz, ha már komoly egészségügyi problémái vannak, és minél hamarabb szeretné a tüneteit leküzdeni, megszüntetni. Kevesen tudják, hogy az esetek legnagyobb részében a tünetek jelentkezése már a gyógyulási folyamat jele, melynek elnyomásával magát a regenerációt szakítjuk meg.

Azt tanultuk meg, hogy a betegségek értelmetlen folyamatok, amelyeket pl. kártékony mikrobák, rosszindulatú sejtek, szerencsétlen véletlenek okoznak.

Arról is tanulhattunk bizonyos forrásokból, hogy az érzelmeink okozzák az elváltozásainkat. Ez sem igaz. Sajnos a Germán Gyógytudományt sokan félreértelmezik, ezért téves információkkal hirdetik és adják tovább ezt a felfedezést.

Dr. Ryke Geerd Hamer, a Germán Gyógytudomány felfedezője az orvoslás során szerzett tapasztalatait összegyűjtve hátrahagyott az emberiség számára egy olyan tanulmányt, amelyben meghatározza a biológiai konfliktusok mibenlétét, illetve a biológiai természettörvényeket. A hiteles információk segítik az embereket a biológiai konfliktusok gyors felismerésében és az öngyógyulás támogatásában. A Germán Gyógytudomány ismerteti a biológiai természettörvényeket, amelyek a lélek-agy-szerv szintjén egyaránt bizonyítottak, és minden élőlényre érvényesek. A Germán Gyógytudomány bemutatja azt is, hogy mi a különbség a biológiai és az érzelmi konfliktusok között, illetve azt, hogy milyen biológiai konfliktus milyen elváltozásokat okoz a szervezetben – amelyek valójában értelmes biológiai különprogramok, alkalmazkodási folyamatok. A biológiai konfliktusok megoldásával megszűnik a készenléti állapot, így elindul a helyreállítási folyamat, ezáltal az öngyógyulás. Valódi megoldás hiányában azonban fennmaradnak, vagy súlyosabbá válnak az egyes szervek működésbeli eltérései. Ha megismeri a Germán Gyógytudomány alaptörvényeit, és átlátja a lezajló folyamatokat, akkor tudatosabban élhet, könnyebben megőrizheti az egészségét. Érdemes Dr. Ryke Geerd Hamer eredeti útmutatásait, illetve a hivatalos képviseletét követni.

Tanulmányozza át a Germán Gyógytudományt a tiszta forrásból, ahol a fejlődéstörténeten keresztül ismerheti meg szervezete működését!  Az Ön számára is hozzáférhetőek az eredeti információk a www.germangyogytudomany.hu weboldalon, és folyamatosan bővülő programjainkon. Hívja bizalommal a 06-20-9154715-ös telefonszámot, vagy írjon üzenetet az info@germangyogytudomany.hu e-mail címre!