Isocell hőszigetelés: komfortos környezet egész évben

2021 júl 23. | Útmutatás

Szeretne komfortos, kényelmes ingatlanban élni úgy, hogy a költségeit csökkenti? Isocell hőszigeteléssel jól járhat minden szempontból!

Az Isocell tiszta, válogatott papírok újrahasznosításából származik, így természetes anyagról van szó. Az ásványi sókkal vegyített termék véd a rovarokkal, a gombákkal szemben, és nem kell a korhadás miatt sem aggódni. Az Isocell hőszigetelés már a gyártás során kíméli a környezetet, ugyanis sokkal alacsonyabb az energiafelhasználás más módszerekhez hasonlítva. Hőszigetelési veszteség nélkül valósulhat meg a nedvesség tárolása, majd újból leadása, faépítmények esetén kifejezetten javítja a levegő és a szél elleni szigetelést. Ha tetőteres háza van, szintén nagyszerű megoldás az Isocell hőszigetelés, hiszen kimagasló a hőtároló kapacitás, így a tetőtér hűvös marad, ezáltal pedig zavartalan lehet a pihenés. A hőszigetelés mértéke mellett azonban alapvetően fontos a légzárás is. Elengedhetetlen a tetőben használt fóliák megfelelő illesztése, enélkül kiszökik a levegő, ami nagy hőveszteséget jelent.

A cellulóz szigetelés télen és nyáron is kedvező, sokkal kevesebbet kell a fűtésre, valamint a klíma használatára költeni. Az Isocell hőszigetelés egyre népszerűbb világszerte, hiszen számos előnnyel rendelkezik:

  • Hatékony és környezetbarát megoldás.

  • Teljesen természetes, egészségre ártalmatlan.

  • Gyors és költséghatékony a kivitelezés.

  • A legszűkebb üregekbe is könnyen befújható.

  • Nem keletkezik hulladék, újra felhasználható.

Nagyon fontos, hogy az Isocell hőszigetelést profi szakemberekre bízza, akik tapasztaltak ezen a területen, és precíz munkát végeznek. Ennek érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a segítségünket! Több, mint 20 éves tapasztalattal vállaljuk a feladatok elvégzését, és igyekszünk a kérését a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni. Tudjon meg többet az Isocell hőszigetelésről a www.szigetelescelluloz.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-70-7011479-es telefonszámon, vagy az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címen!