Járórács a maximális biztonságért

2022 márc 24. | Útmutatás

Csúszik a talaj egy adott területen, és szeretné a baleseteket megelőzni? Feladatai közé tartozik a biztonságos közlekedésről való gondoskodás? Számos esetben nyújt megbízható segítséget a GRP járórács, amely biztosítja a csúszásmentes felületet hosszú időn keresztül.

Az ipar és a kommunális létesítmények területén nagy szükség van a járórácsok alkalmazására. Nem csak a hideg, csapadékos időben válhat csúszóssá a lépcső, a járda, vagy a munkaterület. Számos más ok miatt is veszélyes lehet a közlekedés, ha folyékony anyagokkal dolgoznak, vagy ha homokos, kavicsos felület áll rendelkezésre. Hosszú időn keresztül gondoskodhat egyszerűen a biztonságos közlekedésről GRP járórács elhelyezésével. A magas mechanikai szilárdságnak, a jó kémiai ellenálló képességnek, a nagy teherbírásnak, a hőállóságnak, és a könnyű összeszerelhetőségnek köszönhetően egyre többen döntenek GRP járórács alkalmazása mellett. Lépcső, pódium, csatorna fedő, vízelvezető akna, gyalogosok számára kivitelezett híd, konyhai összefolyó esetén, és más területeken is érdemes a közlekedést járóráccsal biztonságossá tenni. A süppedés, a botladozás, és a csúszás is megakadályozható GRP járóráccsal. Az ergonomikus kivitel lehetővé teszi a hát és a lábak igénybevételének csökkentését. A műanyag üvegszálas járórács telepítéséhez nincs szükség szaktudásra, bárki könnyen és gyorsan lebonyolíthatja a feladatot.

Használja ki a GRP járórács előnyeit, és tegye lehetővé a biztonságos közlekedést egyszerűen! Szerezze be a kiváló minőségű anyagokból készült, strapabíró, hosszú élettartamú járórácsot tőlünk! Cégünk, a Rinivi Antislip Kft. egyéni kérése szerint biztosítja a megfelelő méretű járórácsot, és beszerezhet nálunk más típusú termékeket is. Csúszásgátló szőnyegek, bevonatok, jelölő szalagok egyaránt kaphatóak, amelyek szintén sokat segítenek a balesetek megelőzésében. Informálódjon részletesen a www.necsusszel.hu weboldalon, és bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-30-542-1645-ös telefonszámon, vagy az info@necsusszel.hu e-mail címen!