Kétrétegű üvegfalrendszer az irodába: praktikus és esztétikus megoldás

2021 okt 28. | Épitészet

Iroda felújítására készül, ugyanis nincs megelégedve a jelenlegi kialakítással? Ingatlan kivitelezését tervezi, és még nem választotta ki a térelválasztókat, a nyílászárókat? Irodai munkakörnyezetben fontos a praktikus és elegáns megoldások alkalmazása, ezért érdemes a kétrétegű üvegfalrendszer előnyeit kihasználni.

A hatékony, eredményes munkavégzés érdekében nagyon fontos a mindenki számára megfelelő, modern irodai környezet megteremtése. Sokat számít, hogy milyen hangulat, bútorok és nyílászárók várják a dolgozókat. A letisztult terek kialakítására kiválóan alkalmas a nagy üvegfelületeket biztosító kétrétegű üvegfalrendszer. Esztétikailag, és praktikumot tekintve is kiváló megoldás kétrétegű üvegfalrendszert beépíteni, amely hangszigetelést illetően is eleget tesz az elvárásoknak. A térelválasztóként használt üvegfalak stílusosak, praktikusak, kellemes munkakörnyezetet biztosítanak. Emellett pedig a kétrétegű üvegfalrendszer egyéni igény szerint testre szabható, az üvegek közé kerülhet reluxa, sor kerülhet kiváló minőségű szigetelőanyag elhelyezésére, és különféle dekoratív ábrák, feliratok megjelenítésére is. A megfelelő szerkezeti vastagságnak, és a horganyzott acél vázprofiloknak köszönhetően időtálló megoldásra számíthat.

Alakítson ki olyan környezetet, ahol igazán jól érezheti magát, és a munkatársai is elégedettek lehetnek! Ha pedig kivitelezőként tevékenykedik, valósítsa meg az elképzeléseket kiváló minőségű, dekoratív termékek segítségével! Cégünk, a VRT-Üvegfalak Kft. szakembereitől beszerezheti a megfelelő méretű és kialakítású, kétrétegű üvegfalrendszert. Egyéni kérés szerint biztosítjuk a beépíthető üvegeket. Rövid határidőn belül vállaljuk a feladatok precíz teljesítését. Informálódjon részletesen a tőlünk megrendelhető kétrétegű üvegfalrendszerről, és az egyrétegű, egyedi üvegfalakról is a www.vrt-uvegfalak.hu weboldalon! Ossza meg velünk egyéni igényeit, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-20-9789744-es telefonszámon, vagy a vrt@vrt-uvegfalak.hu e-mail címen!