Épitészet

Könnyűszerkezetes födém rendszer: gyors munkavégzés kiváló anyaggal

könnyűszerkezetes födém rendszer

Építőiparban tevékenykedik, és ingatlanok kivitelezését végzi? Családi ház építését tervezi? Szeretné tudni, milyen módon kerülhet sor a födém kivitelezésére a hagyományos módszeren kívül? Egyre szélesebb körben ismert és népszerű a könnyűszerkezetes födém rendszer, amit számos ok miatt megéri választani.

A hagyományos építkezést háttérbe szorítva sokan választanak más megoldást a terveik megvalósítására. Többféle módon kerülhet sor a kivitelezésre, modern, időtálló anyagok állnak rendelkezésre.

Az országban még nem mindenki ismeri, azonban máshol már szívesen alkalmazzák a könnyűszerkezetes födém rendszert, ami rendkívül stabil megoldást nyújt. A hozzáértő szakemberek által alaposan megtervezett faszerkezetet acél kötőelemekkel egészítik ki, amelyek biztosítják a tartós, erős kivitelt.

Magán építkezőként, kivitelező vagy beruházó cég szakembereként, valamint ha építőanyagok kereskedésével foglalkozik, egyaránt érdemes a könnyűszerkezetes födém rendszert választani.

– A teljes keresztmetszet szigetelhető, így könnyen gondoskodhat a kiváló hőszigetelésről.

– Bármilyen falazatú épület esetén megéri alkalmazni.

– Egyszerűen elhelyezhetőek a szerelvények.

– Nagy teherbírásra és könnyű súlyra lehet számítani.

Mindezek mellett a könnyűszerkezetes födém rendszer nagy előnye a száraz építési technológia, aminek köszönhetően sok időt lehet spórolni, mivel nincs kötési idő. A födémgerendák méretéről előzetesen tájékozódhat, és a célnak megfelelően rendelhet. Lehetősége van egyedi méretű és formájú födém kivitelezését kérni, így nem okozhat gondot a tervei egyéni igény szerint történő megvalósítása.

Jusson bővebb információhoz a könnyűszerkezetes födém rendszerrel kapcsolatban a www.fa-lak.hu weboldalon, ahol megtekintheti cégünk, a Faszerkezetes Ház Kft. szakembereinek korábbi munkáit! Számítógéppel készített statikai tervet biztosítunk, ezt követően végezzük el a gyártási munkálatokat. Kérésével és felmerülő kérdéseivel keressen bennünket! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-70-2772472-es telefonszámon, valamint a fahaz@t-email.hu címen.