Megakamionos fuvarozás az áruk gyors és biztonságos célba juttatásához

2022 márc 31. | Útmutatás

Nagy mennyiségű áru szállítását szeretné gördülékenyen, biztonságosan megoldani? Igyekszik mindent megtenni a költségek optimalizálása érdekében? Külföldre szeretné a szállítmányát eljuttatni? Nagy segítségére lehet a megakamionos fuvarozás, aminek köszönhetően igényeinek megfelelően kerülhet sor a szállításra.

Nem csak az országon belül, hanem a határon túlról, és külföldre is szükséges az áruk rendszeres szállításáról gondoskodni. Bármilyen területről van szó, mindenki igyekszik a legjobb minőségű termékekkel készülni, amelyeket csak akkor használhat fel vagy továbbíthat gördülékenyen, ha rendelkezésre állnak a meghatározott időn belül. Éppen ezért nagy felelősséggel jár a fuvarozók munkája, hiszen a határidőket betartva, épségben kell az árukat átadni. Számos esetben hatalmas mennyiségről van szó, amit nem könnyű problémamentesen elszállítani. Erre a célra szolgál a megakamionos fuvarozás, ami segít a feladatot az igényeknek megfelelően teljesíteni. Akár néhány alkalommal, akár rendszeresen van szükség erre, célszerű külföldre is közlekedő sofőrökkel együttműködni. A korszerű technológia lehetővé teszi a felügyeletet, a jármű folyamatos követését, így biztonságban, az előzetesen megbeszélt időn belül kerülhet sor a megakamionos fuvarozásra.

Gondoskodjon a szállítmány biztonságáról és időben történő célba juttatásáról megakamionos fuvarozás segítségével! Vegye igénybe cégünk, a Szaki Trans Kft. szolgáltatását annak érdekében, hogy semmilyen problémája ne adódjon a szállítással! A megakamionos fuvarozás során 3 méteres belmagassággal rendelkező pótkocsikkal indulunk útnak, így biztosított a hatalmas befogadó tér. A legnagyobb biztonság érdekében GPS nyomkövetőkkel ellátott gépjárművekkel kerül sor a feladatok elvégzésére, és lehetőség van internetes nyomon követésre. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.szakitrans.hu weboldalon! Hívja bizalommal a 06-1-2974764-es telefonszámot, vagy érdeklődjön a megakamionos fuvarozással kapcsolatban az info@szakitrans.hu e-mail címen!