Napelemes rendszer kialakítása lovas létesítményeken

2022 ápr 28. | Útmutatás

napelemes rendszer kialakítása lovas létesítményeken a fejlesztés legjobb módja, melyre kedvező lehetőséget kínál a jelenleg elérhető VP6-6.4.1.1-22 pályázat! Ha megbízható minőségű napelemeket és profi tervező, kivitelező céget keres, a legjobb helyen jár!

Sokan döntenek úgy, hogy lovakat tartanak, akár csak kedvtelésből, de elsősorban azért, mert sokféle célra remekül hasznosíthatóak, így az állattartás jól jövedelmező vállalkozás is lehet. Egy fedett, korszerűen felszerelt lovarda kialakítása, vagy éppen a meglévő létesítmény fejlesztése, bővítése azonban igencsak költséges. A magánszemélyeket és mikrovállalkozásokat célozza meg a jelenleg elérhető VP6-6.4.1.1-22 pályázat, ami jelentős összegű, maximum 100 millió forintos vissza nem térítendő támogatást jelenthet azoknak, akik lótartással foglalkoznak.

Ahogyan minden pályázatnak, a VP6-6.4.1.1-22-nek is megvannak a maga feltételei, melyekről mindenkinek tanácsos részletesen tájékozódnia annak, aki ebből a pályázatból szeretne profitálni. Amit mindenképpen érdemes végiggondolniuk az érdeklődőknek, hogy pontosan mire fordítsák a támogatás összegét. A lovas létesítmények fejlesztése ugyanis sokféle módon megvalósítható, köztük pedig az egyik legjobb lehetőséget jelenti a megújuló energiaforrást hasznosító technológiák kialakítása. A napelemes rendszer telepítésével rengeteget lehet nyerni, hiszen a lovarda üzemeltetési költségei jelentősen csökkenthetők ezzel a megoldással, nem beszélve a korszerűsítés környezetvédelmi vonatkozásáról. A napelemes rendszer kialakítása lovas létesítményeken egy hosszú távra szóló, garantáltan megtérülő befektetés, amit mindenképpen érdemes fontolóra venniük azoknak, akik igénylik a támogatást.

Cégünk, a Gershoj Energia Kft. lovas létesítmények fejlesztése esetén is segítséget tud nyújtani, hiszen a napelemes rendszerek tervezése és kivitelezése a szakterületünk. Használja ki a támogatás adta lehetőséget, és döntsön Ön is megújuló energiaforrás mellett! Szolgáltatásainkról, valamint a pályázat feltételeiről részletesen tájékozódhat a www.gershojenergia.com weboldalon, és ha felkeltettük érdeklődését, várjuk megkeresését a +36-30-894-6152-es telefonszámon vagy a napelem@gershojenergia.com e-mail címen!