Panoráma tetőtéri ablak a megfelelő szellőztetéshez és a csodás kilátáshoz

2023 jan 27. | Útmutatás

Emelet ráépítést tervez, és tetőablakok beépítésére is készül? Tetőtérrel rendelkezik a családi háza, ahol most kerülnek elhelyezésre a nyílászárók? Lecseréli a régi ablakait, és szeretne tetőablakokat is rendelni? Lehetősége van panoráma tetőtéri ablakokat beszerezni, amelyek nem csak a rendszeres szellőztetést, a természetes fény bejuttatását teszik lehetővé, hanem biztosítják a páratlan kilátást is.

A régen épült házaknál ritkán alakítottak ki tetőteret, így ott nyílászárók elhelyezésére sem volt szükség. Napjainkban már nem csak a lakóházak tetőszerkezetébe, hanem sok más ingatlan kivitelezése során is használnak fel panoráma tetőtéri ablakokat.

Ha a meglévő épület statikai tulajdonságai megfelelőek, akkor elvégezhető az emelet ráépítés vagy a tetőtér beépítés. Egyre többen élnek ezzel a lehetőséggel, mivel így bővíteni tudják a lakóteret, és újabb helyiségeket tudnak létrehozni. Ha növekszik a család, és az alapterületet nem lehet változtatni, akkor a tetőtér létrehozása a megoldás. Ezekben a felső helyiségekben is biztosítani kell a szellőzést, és lehetővé kell tenni a megfelelő mennyiségű fény bejutását. A panoráma tetőtéri ablak beépítésével ez teljes mértékben megoldható.

Ha domboldalon áll a ház, vagy vízparton építkezik, akkor gyönyörű kilátást élvezhet, amit a panoráma tetőtéri ablak használata tesz lehetővé. A szakemberek precízen végzik el a beszerelést, és gondoskodnak arról, hogy a szigetelés megfelelő legyen. A kiváló minőségű anyagokból készült termékek hosszú élettartamúak, és több funkciót látnak el. Nem akadályozzák a helyiségek területének kihasználását, mivel kifelé nyílnak. Működtetésük egyszerű, és a szellőztetés tetszőleges módon végezhető el.

Nem csak a családi házaknál, hanem más létesítménynél, irodaházaknál, és szolgáltatók helyiségeinél is gyakran alkalmazzák a panoráma tetőtéri ablakokat.

Biztosítsa a szobáiban a világosságot és a jó levegőt praktikus, esztétikus panoráma tetőtéri ablakokkal! Cégünk, a BAU-LUXUS Kft. kiváló minőségű termékeket biztosít, egyéni igényei szerint választhatja ki a megfelelő szerkezetet. Informálódjon a www.tetoablakbeepites.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-20-3146148-as telefonszámon, vagy a bau.luxus@t-online.hu e-mail címen!