Raklapos állványok: helytakarékos, praktikus és átlátható megoldás

2021 jún 30. | Vállalkozás

Nagy mennyiségű áru átlátható raktározásáról szeretne gondoskodni? Kihasználhatja a rendelkezésére álló belmagasságot, így szűkös raktár esetén is sok helyet biztosíthat, ha raklapos állványokkal dolgozik.

Az iparban, a kereskedelemben, a logisztikai munkaterületeken nagy szükség van a praktikus, strapabíró berendezési elemekre. Minél több áru elhelyezéséről kell gondoskodni, annál fontosabb, hogy ki legyen használva az adott tér. Ezt úgy teheti meg Ön is, ha olyan szerkezeteket választ, amelyek magasan egymásra illeszthetők. Erre a célra szolgálnak a raklapos állványok, amelyek segítségével rengeteg terméket tárolhat kis helyen is. Egyéni elképzelése szerint rendezheti a készleteket, minden áruhoz hamar hozzáférhet, és a raktárban történő mozgás során sem ütközik akadályokba, ha kihasználja a raklapos állványok előnyeit. Lehetővé teszik a kényelmes, optimális és hatékony raktározást. Minden oldalról jól megközelíthetőek, ami elősegíti a kézi összeszedést, és a targoncák, illetve más eszközök közlekedését is. Bármilyen változás történik a raktárban, a raklapos állványokat nem kell cserélni, ugyanis a polcokat átszereltetheti a megfelelő méretre.

Szüntesse meg a túlzsúfoltságot, tegye lehetővé a hatékony munkavégzést! Biztosítsa az áruk rendszerezett tárolásához nélkülözhetetlen raklapos állványokat! Cégünk, a Vasszer Raktártechnika Kft. kedvező áron nyújt kiváló minőségű, strapabíró szerkezeteket. A tőlünk beszerezhető raklapos állványok könnyen szétszedhető és összeszerelhető elemekből állnak, így bármikor egyszerűen bővítheti, vagy esetleg csökkentheti a tárolásra alkalmas helyet. Saját gyártmányaink között nem csak a raklapos állványokkal találkozhat, hanem salgó polcokkal, és más típusú berendezésekkel is. Tájékozódjon részletesen a www.vasszer.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal, hogy minél hamarabb tudjuk az elvárásainak megfelelő termékeket biztosítani! Vegye el velünk a kapcsolatot a 06-32-512600-as telefonszámon, vagy a vasszer@vasszer.hu e-mail címen!