Rinivi AntiSlip Floor csúszásgátló bevonat a biztonságos közlekedésért

2021 jún 30. | Útmutatás

Szép látványt nyújt a csillogó padló a munkaterületén, viszont tart attól, hogy a csúszós felület balesetet okoz? Az irodaépületekben, a közintézményekben, és más környezetben is gyakran választanak ilyen burkolatot, azonban megfeledkeznek a hátrányáról. A kellemetlenségek megelőzése érdekében használjon Ön is csúszásgátló bevonatot!

A biztonság megteremtése mindenhol nagyon fontos. A lépcsőkön, a teraszokon, a vizes blokkok környezetében kiemelt figyelemre van szükség, hiszen könnyen előfordulhat baleset. A korszerű, folyamatosan fejlődő technológiáknak köszönhetően egyre többféle burkolóanyag kapható, amelyek felhasználásával kifogástalan kivitelezésre kerülhet sor. Nagy népszerűségnek örvendenek a csillogó felületek, azonban ezek hamar csúszóssá válhatnak. Nem szükséges az esztétikus kialakításról lemondani, ha csúszásgátló bevonat alkalmazására kerül sor. Lehetősége van rendkívül egyszerűen alkalmazható csúszásgátló bevonatot beszerezni, amivel megelőzheti a baleseteket. A csúszásgátló bevonat eleget tesz az igényeknek a lépcsőkön, a vizes létesítmények területén, az iparban, az egészségügyi intézményekben, és számos más esetben is. Járórácsok, szőnyegek, speciális jelzők, és egyéb termékek is kaphatók, amelyek szintén segítenek a biztonság megteremtésében.

Előzze meg a problémák kialakulását, tegye lehetővé a balesetmentes közlekedést a csillogós, csúszós padlóburkolaton is! Egyszerűen alkalmazható, percek alatt felvihető csúszásgátló bevonathoz juthat hozzá cégünk, a Rinivi Antislip Kft. webáruházában. Exkluzív, átlátszó csúszásgátló bevonatot kínálunk kedvező áron, amely könnyen tisztítható, akár 3 évig kiválóan tölti be a szerepét. A csomagban megtalál mindent, amire szükség van a precíz, kifogástalan kivitelezéshez. Jusson bővebb információhoz a www.necsusszel.hu weboldalon, ahonnan megrendelhet más típusú csúszásgátló termékeket is! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-70-2248585-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@necsusszel.hu e-mail címre!