Sátor gyártás a célnak és az egyéni igényeknek megfelelően

2021 jún 18. | Útmutatás

Rendszeresen szeretne szabadtéri rendezvényeket tartani, amelyek során szükség van a fedett területre? Esetleg raktározásra, vagy más jellegű munka elvégzésre alkalmas, könnyen felállítható szerkezetre van szüksége? Egyedi sátor gyártással egyszerűen juthat kifogástalan megoldásra!

Ha szeretné a termékeit időjárástól védett helyen tárolni, vagy kültéri esemény megszervezésére készül, esetleg sportolásra ad lehetőséget a szabadban, minden esetben előnyére válhat a sátor gyártás. Többféle típusú és méretű sátor gyártására van lehetőség, így annak megfelelően rendelheti meg a tökéletes szerkezetet, hogy pontosan mit szeretne az adott területen végezni. A strapabíró, egyéni igény szerint tervezett és kivitelezett sátrak kitűnő helyet biztosítanak az áruknak, és a különféle rendezvények lebonyolítására, sportolásra. Széllel, esővel, és az erős napsugárzással szemben is hatékonyan védenek, szélsőséges viszontagságok között is jól megállják a helyüket. Egyszínű, vagy felirattal, ábrával ellátott sátor gyártása mellett is dönthet, a szakemberek teljesítik a kérését. A ponyvaszerkezetek megrendelhetők fényzáró vagy fényáteresztő kivitelben. Ha pedig csak ideiglenesen szeretne sátrat, érdemes a bérlés előnyeit kihasználni.

Biztosítsa a fedett, biztonságos területet időtálló sátor gyártással! Ossza meg velünk egyéni igényeit, és szerezze be tőlünk a minden szempontból megfelelő szerkezetet! Cégünk, a Hungaplan Kft. több, mint 20 éve nyújt megbízható segítséget. Különböző típusú anyagokból készítjük el a megrendelt termékeket, tapasztalattal vállaljuk a reklámfeliratok készítését is. Bármilyen környezetben, és bármekkora sátor gyártására van szükség, ránk bízhatja a feladatot. Tartószerkezetes és légtartásos sátor gyártására egyaránt van lehetőség, a felhasználási cél szerint biztosítjuk az ideális típust. Tájékozódjon részletesen a tevékenységünkről a www.hungaplan.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-96-364057-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a hungaplan@t-online.hu címre!