Szolár takaróval egyszerű a medence vizét melegen és tisztán tartani!

2021 jún 9. | Útmutatás

Szeretné a medence vizét éjszaka melegen tartani, hogy fürdésre alkalmas legyen akár a kora reggeli órákban is? Egyszerű és hatékony megoldást keres, amivel a medence kivilágítása ugyanúgy élvezhető? Többféle szolár takaró közül választhatja ki a célnak leginkább megfelelő terméket.

Ma már nem csak a létesítmények területén, és a szálláshelyeken használnak medencét. Egyre többen döntenek saját kerti medence kivitelezése mellett, ami lehetővé teszi a pihenést, a kikapcsolódást anélkül, hogy az otthont el kellene hagyni. Annak érdekében, hogy a medence hosszú éveken át eleget tegyen az igényeknek, nem maradhat el a karbantartás. A víz tisztaságának megőrzése nem csak esztétika szempontjából, hanem egészségügyileg is lényeges. Korszerű eszközök állnak rendelkezésre, amelyek segítségével könnyen felmelegíthető a víz. A kellemes vízhőmérséklet megőrzésére pedig kiválóan alkalmas a szolár takaró, ami nagyon egyszerűen használható, és sok praktikus előnye van. A szolár takaró fóliával szigetelőréteget hozhat létre a vízfelszín és a külső levegő között. Ennek köszönhetően plusz energiaköltség nélkül akadályozhatja meg, hogy kihűljön a víz rossz időben, vagy éjjel. Emellett a szolár takaró fólia csökkenti a vízpárolgás mértékét, megakadályozza az ásványi anyagok kicsapódását a medence falára, meggátolja a hulladékok vízbe jutását.

Csökkentse a páramentesítő üzemidejét, és tartsa melegen a medence vizét rendkívül egyszerűen! Cégünk, a PGPLAST Kft. webáruházában többféle szolár takaró közül választhatja ki a megfelelő terméket, és beszerezheti a korszerű tekercselőt is. Attól függően, hogy milyen alakú medencéhez keres szolár takarót, és milyen anyagvastagságra van szükség, különböző típusok közül rendelhet. Részletesen informálódhat a szolár takaró tulajdonságairól a www.pgplast.hu weboldalon, ahol más eszközöket is megtalálhat, amelyek nélkülözhetetlenek a medence karbantartásához. Bármilyen kérdése merül fel, örömmel adunk választ, és hasznos tanácsokat. Keressen bennünket a 06-20-5420672-es telefonszámon, vagy az info@pgplast.hu e-mail címen!