Tachográf szervizt keres?

2020 aug 19. | Vállalkozás

Fuvarozással foglalkozó vállalkozást szeretne indítani, és igyekszik a lehető legjobb partnereket megtalálni hozzá? A járművek megvásárlásán, esetleg bérlésén, vagy lízingelésén túl szüksége lesz egy szervizre, ahol az esetleges meghibásodásokat javítják – ez alapvető. Azonban más szolgáltatásokat is igénybe kell majd vennie a gördülékeny üzletmenet biztosítása érdekében, például egy könyvelőét, vagy éppen egy tachográf szervizét.

A fuvarozási tevékenység egy törvény által szabályozott munka, és e törvényeket minden vállalkozásnak kötelező betartania. A törvény meghatározza, hogy a sofőröknek milyen időközönként, illetve milyen hosszan kell pihenőt tartaniuk – ennek ellenőrzését teszi lehetővé a tachográf, emellett pedig az adatokat is eljuttatja a munkáltatóhoz, és a sofőrnek is segítséget nyújt a pihenőidők számon tartásában. Ha viszont elromlik, a munka a törvényes kereteken belül nem folytatható, ami komoly bevételkiesést is okozhat a cégnek, ezért a lehető legsürgősebben szükség van egy megbízható tachográf szervizre.

Egy tachográf szerviz közreműködésével hamar kijavíttathatóak a hibák, ám másban is segítséget nyújt: a tachográf adatainak mentésében szintén számíthatunk rá. Ennek határideje 90 nap, kártya esetén pedig 28 nap, és természetesen törvényileg kötelező, ám érdemes ennél gyakrabban elvégeztetni, hiszen ezek az adatok pótolhatatlanok.

Ha megbízható tachográf szervizt keres, válassza Ön is cégünket, a Kunstár és Társa Bt.-t! Bármilyen hibáról is van szó, állunk a rendelkezésére. A lehető legrövidebb időn belül elhárítjuk az akadályt a fuvarozási munka elől, így probléma és fennakadás nélkül folytatható a feladatok teljesítése. Ha még nem szerezte be vállalkozásához a tachográfokat, a beépítést, az aktiválást, a hitelesítést is elvégezzük. Tudjon meg többet tachográf szervizünkről a www.kunstartachograf.hu címen elérhető weboldalunkon!

Forduljon tachográf szervizünkhöz bizalommal, ha adatmentésre, vagy javításra van szüksége! Ha szüksége lenne szolgáltatásainkra, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-458-1185-ös telefonszámunkon, vagy a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkön!