Társasházi szellőző tisztítás – Előzze meg a problémák kialakulását!

2021 jún 14. | Útmutatás

társasházi szellőző tisztítás több szempontból fontos feladat. Ha az Ön teendői közé tartozik ennek megoldása is, nem szabad elhanyagolnia. Profi szakemberek segítségével könnyen és gyorsan sor kerülhet a társasházi szellőző tisztítására, az elmulasztásával azonban számos problémára lehet számítani.

Minden épületben szükség van az elhasznált levegő cseréjére, így a lakóingatlanokban, a munkaterületeken, és más helyeken is elengedhetetlen a friss levegő biztosítása. Vannak olyan esetek, mint például a társasház, ahol nélkülözhetetlen a szellőzőrendszer működtetése. Ennek a korszerű megoldásnak köszönhetően egészséges és biztonságos környezetet lehet kialakítani, azonban sosem szabad a társasházi szellőző tisztításról, a rendszeres karbantartásról megfeledkezni. Az évek során szennyeződések halmozódnak fel, amelyek szakszerű eltávolítása nem maradhat el. A társasházi szellőző tisztításával megakadályozható, hogy kórokozók, kártevők szaporodjanak el, és a kellemetlen szagok sem okozhatnak gondot. Ha viszont erre nem kerül sor, élettani és biztonsági szempontból is számítani lehet a problémák kialakulására. A szennyezett szellőzőrendszerből visszaáramló levegő port, baktériumot, mérgező anyagok gőzeit tartalmazhatja, ami megbetegedéshez vezethet. Bizonyára Ön sem szeretné, hogy a lakók egészsége emiatt veszélyeztetve legyen. Emellett tűzveszély, és egyéb biztonsági okok miatt sem szabad a társasházi szellőző tisztítását mellőzni.

Kérje cégünk, a FILANTROP Kft. szakembereinek segítségét, így minden a legnagyobb rendben történhet! A tetőn helyezzük el a berendezéseinket, ennek köszönhetően előkészületi munkák nélkül kerülhet sor a társasházi szellőző tisztításra. Egyéni kérés szerint látjuk el a feladatot, vállaljuk a vezetékek állapotának felmérését, és videofelvételt is készítünk a társasházi szellőző tisztításának eredményességéről. Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről a www.filantrop.org weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-76-322321-es telefonszámon, vagy a filantrop@filantrop.org e-mail címen!