Téliesítő fagytest és téliesítő folyadék a teljes körű védelemért

2021 okt 26. | Útmutatás

téliesítő fagytest és a téliesítő folyadék segítségével gondoskodhat a medence állapotának megőrzéséről, és garantáltan nem éri majd meglepetés tavasszal. Szerezze be a nélkülözhetetlen uszodatechnikai kellékeket webáruházunkból!

Míg a kisebb, puhafalú medencéket egyszerűen el lehet pakolni télre, addig a merevfalú medencékkel egy kicsit több teendő akad a szezon végével. Fontos, hogy a téliesítés egyetlen lépése se maradjon ki, hiszen minden feladatnak és eszköznek megvan a maga szerepe. A gépészet víztelenítése és lezárása a legfontosabb teendő a fagykárok elkerülése érdekében, ezzel azonban még nem ér véget a téliesítés!

A téli hidegben még takaró használata mellett is számolni kell azzal, hogy a medence vize befagy, ez pedig térfogat növekedéssel jár. Annak érdekben, hogy az ilyenkor jelentkező feszítő nyomás ne a medence falára gyakoroljon hatást, téliesítő fagytestek használatára van szükség. A víz a fagytestek üreges részét nyomja össze, melynek köszönhetően a fagy nem tud kárt okozni a medencetestben. A téliesítő fagytestek elhelyezésénél arra kell figyelni, hogy azoknak X alakban, egymás után fűzve kell helyet kapniuk a víz felszínén.

téliesítő folyadék azért felel, hogy a medence vize megőrizze normál állapotát hónapokon át. A készítmény a vízbe öntve segít meggátolni a mikroorganizmusok elszaporodását, a szennyeződések letapadását, továbbá szerepet játszik a vízkő képződés megelőzésében. A téliesítő folyadék használatával kapcsolatban az egyetlen, amire ügyelni kell, az a pontos adagolás, amit minden esetben feltüntet a gyártó.

Amennyiben Ön még nem szerezte be a téliesítés legfontosabb kellékeit, rendeljen bátran az uszodatechnika szakértőitől! Cégünk, a Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft. webáruházában mindent megtalál, amire szüksége lehet, így természetesen téliesítő fagytest, illetve téliesítő folyadék is helyet kapott termékkínálatunkban. Nincs más dolga, mint ellátogatni honlapunkra, a www.kerexobuda.hu címre, ahol néhány kattintással megrendelheti a kiszemelt uszodatechnikai kellékeket. A témában felmerülő kérdéseit tegye fel bátran, várjuk megkeresését a +36-1-436-0120-as telefonszámon, valamint az info@kerexobuda.hu e-mail címen!