Térelválasztó üvegfal: egyszerű, gyors és stílusos megoldás

2023 jan 25. | Útmutatás

Szükség van a munkakörnyezet átalakítására? Szeretne egy nagy teret több kisebb helyiségre osztani? Korszerű, időtálló megoldást keres, ami rövid idő alatt, akár munkavégzés mellett is kivitelezhető? Érdemes a térelválasztó üvegfal előnyeit kihasználni!

A nyitott, szellős, világos munkakörnyezet lehetővé teszi a hatékony, gördülékeny munkavégzést, hozzájárul a jobb közérzethez, ezáltal a feladatok eredményesebb teljesítéséhez. Ha szükség van terek elválasztására, nem szükséges rögtön a falazásra gondolni, ugyanis van ennél jóval előnyösebb megoldás.

A térelválasztó üvegfalakat egyre szélesebb körben ismerik és kedvelik. Nem csak az irodaházakban alkalmazzák, hanem más épületekben is. A stílusos, fényt átengedő térelválasztó üvegfalak kedveltebbek a hagyományos gipszkarton falakkal szemben. Az üveg lehetővé teszi az adott tér felosztását anélkül, hogy feláldoznák a fény terjedését vagy az alapterületet.

Költséghatékonyan megoldható a kivitelezés, csökkenthető a kiegészítő világítás szükségessége, nagyobb nyitottság és összeköttetés teremthető, ha térelválasztó üvegfal alkalmazása mellett dönt. A kialakítást sok tényező befolyásolja, a szín, a minta, a hang- és hőszigetelés, valamint a rögzítés is, így ezek meghatározzák a térelválasztó üvegfal árát. Az üveg az egyik legjobban tisztítható anyag, ezért nem okozhat gondot a felület tisztán tartása.

Gondoskodjon a terek elválasztásáról úgy, hogy világos, barátságos helyiségek kialakítására kerüljön sor! Valósítsa meg a terveit gördülékenyen, rövid idő alatt! A Smaragd Üvegcentrum Kft. munkatársaiként színvonalas szolgáltatást nyújtunk, egyéni kérése szerint végezzük el a térelválasztó üvegfal beépítést.

Többféle megoldás közül választhat, kiváló minőségű anyagok felhasználásával teszünk eleget az igényeinek. Díszüvegezést is vállalunk, így ha különleges megjelenést szeretne, lehetősége van az ötleteit megosztani. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.smaragduveg.hu internetes oldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-30-3538394-es telefonszámon, vagy a smaragduveg@gmail.com e-mail címen!