Tűzcsappantyúval megakadályozhatja a tűz és a füst terjedését!

2021 jún 29. | Útmutatás

Légtechnikai rendszer kiépítésére vagy korszerűsítésére kerül sor? Igyekszik a követelményeknek teljes mértékben megfelelni? A tervek megvalósítása során az esetleges veszélyhelyzetek kialakulásáról sem szabad megfeledkeznie. Tűzcsappantyú beépítésével meggátolhatja a tűz és a füst terjedését, ezért ennek az eszköznek a telepítését semmiképp sem érdemes kihagyni.

Már nem csak a modern ipari üzemekben, hanem más területeken is kiemelt szerepet kapnak a légtechnikai rendszerek. Fontos, hogy alaposan átgondolt tervezésre, és szakszerű, precíz kivitelezésre kerüljön sor. A nyílászárók kiválóan pótolhatók ezzel a módszerrel, könnyen biztosítható a friss levegő, amire szükség van mindenhol. Bármilyen típusú légtechnikai termékek beépítésére készül, nem szabad a tűzvédelemről megfeledkezni. Tűzcsappantyúval kiválóan megoldhatja ezt a feladatot, ugyanis ez a korszerű, hatékony termék az adott hőmérsékletig és ideig meggátolja a tűz és a füst terjedését. A tűzcsappantyúk speciális zárószerkezetüknek köszönhetően automatikusan bezáródnak tűz esetén, ezáltal megakadályozható a komolyabb problémák kialakulása.

Biztosítsa az elhasznált levegő cseréjét korszerű rendszerrel, és gondoljon az esetleges problémák megelőzésére is! Gátolja meg a tűz és a füst továbbterjedését tűzcsappantyún keresztül! Annak megfelelően, hogy milyen légcsatornáról van szó, többféle tűzcsappantyú közül választhatja ki a legmegfelelőbb terméket. Érvényes minősítéssel rendelkező, könnyen beépíthető, akár 120 perc hőállósággal bíró tűzcsappantyúkat kínálunk kedvező áron. Cégünk, a Hungaro Air Matik Kft. magas minőségű, egyszerűen használható eszközöket nyújt, kézi és motoros visszaállítású tűzcsappantyúkat is beszerezhet tőlünk.

Tekintse meg kiváló minőségű tűzvédelmi eszközeinket, és informálódjon részletesen a tulajdonságaikról a www.hungaroairmatik.hu weboldalon! Megrendeléssel kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel keressen bennünket a 06-30-8635801-es telefonszámon, vagy az info@hungaroairmatik.hu e-mail címen!