Útvonalkidolgozás a gyors és biztonságos haladás érdekében

2021 nov 29. | Útmutatás

Áruszállítással foglalkozik, és szeretné a tevékenységét hatékonyan, gond nélkül végezni? Túlméretes, túlsúlyos szállítmány biztonságos mozgatásáról gondoskodik? Feladata a gördülékeny szállítás megszervezése? Annak érdekében, hogy ne merüljön fel semmilyen probléma, az engedélyek beszerzésén kívül más feladatok ellátására is szükség van, többek között az útvonalkidolgozásra.

Országon belül, és a határon túl is felelősségteljes tevékenység az áruszállítás, amire megfelelően fel kell készülni. Nem elég a jármű állapotát ellenőrizni, és a sofőrnek tapasztaltnak lenni, ugyanis útközben felmerülhet számos váratlan probléma. Mindezek megelőzése érdekében nem maradhat el a részletes útvonalkidolgozás. Felújítás miatt forgalomkorlátozással szembesülhet, előfordulhat, hogy egy hídon, egy felüljárón, vagy ezek alatt nem tud a járművel áthaladni. Hosszabb utak esetén figyelembe kell venni a pihenőidőt, a fizetendő útdíjakat is. Az útvonalkidolgozás során befolyásoló tényező, hogy mekkora a jármű súlya, mérete a rakománnyal együtt. Ha túlméretes vagy túlsúlyos szállítmányról van szó, nem maradhat el az engedélyek beszerzése, és szükség lehet szakkíséretre is. Érdemes olyan szolgáltatóval együttműködni, ahol nem csak az útvonalkidolgozást vállalják, hanem támogatják Önt mindezeket illetően is.

Tájékozódjon körültekintően, mielőtt nagy súlyú és méretű szállítmánnyal indul útnak! Kérje szakemberek segítségét, akik ezen a területen nagy tapasztalattal rendelkeznek, és minden fontos információt átadnak Önnek! Cégünk, a Veressped Bt. több, mint 20 éve nyújt megbízható megoldást engedélyköteles szállítmányok esetén. Engedélyek beszerzésével, szakkíséret biztosításával, hidak és felüljárók statikai vizsgálatával, útvonalkidolgozással egyaránt foglalkozunk. Egyéni igényeinek megfelelően dolgozzuk ki a legmegfelelőbb útvonaltervet. Tudjon meg többet a szolgáltatásukról a www.veressped.com weboldalon, és keressen bennünket bizalommal! Hívja a 06-29-544991-es telefonszámot, vagy érdeklődjön az útvonalkidolgozással kapcsolatban a veressped@veressped.hu e-mail címen!