Befőttes üveg matrica a finomságok csomagolásához

2021 aug 30. | Világ

Rendszeresen készít befőtteket, lekvárokat, és szeretné a különböző ízeket könnyen elkülöníteni? Nagy mennyiséget főz, és eladásra is kínál, ezért fontos, hogy esztétikus legyen a csomagolás? Befőttes üveg matricák, és lekváros üveg matricák is beszerezhetők, amelyekkel egyszerűen és szépen címkézheti a termékeket.

A gyümölcsök és a zöldségek kiemelkedő szerepet töltenek be a szervezet megfelelő működésében. A jelentős mennyiségű vitamin, ásványi anyag, antioxidáns tartalmuknak köszönhetően sokat segítenek a betegségek kialakulásának megelőzésében. Magas víztartalmuk szabályozza a szervezet folyadékháztartásának egyensúlyát. Nassolás helyett sokkal jobb választás a gyümölcsök fogyasztása, amire érdemes a gyermekeket is rászoktatni. Nem csak az adott szezonban, hanem egész évben rendelkezésre állhatnak a finomságok a lekvár- és befőttfőzésnek köszönhetően. Ha Ön is foglalkozik ezzel a tevékenységgel, vagy most fog először hosszú időn keresztül tárolható termékeket készíteni, fontos feladat a csomagolásról gondoskodni. A megfelelő méretű üvegek mellett a címkék sem hiányozhatnak. A lekváros üveg matricák, és a befőttes üveg matricák is egyéni igény szerint választhatók. Többféle mintával és színnel dekorált, praktikus, visszaszedhető, öntapadó matricákat rendelhet online, amelyekkel esztétikusan feliratozhat. Érdemes adagolódobozban elhelyezett címkéket vásárolni, így gyorsan és egyszerűen választhatja le a befőttes üveg matricákat a tekercsről.

Készítsen rengeteg finomságot, és fordítson nagy figyelmet a csomagolásra is! Címkézze a termékeket egyszerűen feliratozható matricákkal! Cégünk, a Micro-trend Bt. webáruházában többféle befőttes üveg matrica közül választhat egyéni igényei szerint. A lekváros üveg matricák is különböző motívumokkal ellátva, más-más színekkel díszítve kaphatóak. Bárhonnan és bármikor megrendelheti a szükséges mennyiséget a www.micro-trend.hu weboldalon. Amennyiben pedig kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-1-3690622-es telefonszámon, vagy az info@micro-trend.hu e-mail címen!