Belső szigeteléssel a komfortos otthonért

2020 szept 30. | Épitészet

Manapság az épületek kivitelezése során a falak vízszigetelése alapkövetelmény, régen azonban ez nem volt ilyen egyértelmű, így szép számmal vannak olyan épületek, ahol problémát okoz a szigetelés hiánya. Ez azzal jár, hogy a talajvíz bejut a falba és utat talál magának a kapillárisokon keresztül, így jelentős károkat képes okozni a szerkezetben. Egy idő után ennek látható, érezhető nyoma van, és számos következménnyel jár, a korszerű technológiai megoldásoknak köszönhetően azonban a belső szigetelés utólag is elvégezhető!

belső fal szigetelés hiánya nem csak a szerkezet állapotára van hatással, hanem idővel a lakók mindennapi életét is megnehezíti. A víz eláztatja a vakolatot, ami megnövekedett páratartalommal jár a helyiségekben, ez pedig kedvező környezetet teremt a gombáknak és a penésznek, így egyenes út vezet a betegségek kialakulásához. A belső szigetelés hiányának legsúlyosabb következménye tehát az olyan egészségügyi problémák megjelenése, mint az asztma és az allergia. A salétromos falak ezen felül dohos szagot árasztanak magukból, ami beissza magát a helyiségekben található faszerkezetekbe, bútorokba, sőt, még a függönyökbe, ruhákba is. Természetesen mindezeken felül a vizes falak okozta lehangoló látvánnyal is szembe kell nézniük a lakóknak, ha nem gondoskodnak a belső fal szigetelésről, hiszen a vakolat felpúposodik, a csempe repedezik ilyenkor.

A légúti panaszok, kellemetlen szag és csúnya falak nem a komfortos otthon ismérvei, de Önnek sem kell kompromisszumot kötnie ezekkel a következményekkel, ha szakértők segítségét kéri a belső szigeteléshez! A Bonasi Szig Building Kft. csapatának nem jelent gondot az utólagos vízszigetelés, hiszen több mint húsz éve állunk megrendelőink szolgálatában! Ismerkedjen meg tevékenységünkkel www.bonasi.hu weboldalunkon, és ha belső fal szigetelésre van szüksége, kérje bátran segítségünket! Szakértőink rendelkezésére állnak, lépjen velünk kapcsolatba a +36-70-520-6663-as telefonszámon vagy az info@bonasi.hu e-mail címen!