Daruzás az emeléstechnikai feladatok biztonságos megoldásához

2021 aug 31. | Útmutatás

Egyre több alkalommal van szükség magasban történő munkavégzésre? Nem éri meg saját gépeket beszerezni, de megbízható megoldásra van szükség? Számos esetben elengedhetetlen a daruzás, amihez kölcsön is veheti a megfelelő munkaeszközt. Érdemes a daruzás árakról előzetesen informálódni, és ezt a lehetőséget akár rendszeresen is kihasználni.

A daru látványával ma már annyira megbarátkoztak az emberek, hogy szinte fel sem tűnik, ha valaki ilyen gépet lát egy építkezésen, vagy egyéb munkaterületen. A daruzás veszélyes tevékenység, ezért fontos a munkavédelmi szabályokkal tisztában lenni. Annak érdekében, hogy semmilyen probléma ne merüljön fel a munkavégzés során, lényeges a rendszeresen karbantartott, alaposan átvizsgált daruk használata, és a hozzáértő szakember által történő működtetés. Éppen ezért célszerű a daruzást profikra bízni, így nem csak a biztonságról gondoskodhat, hanem pénzt is takaríthat meg, mivel nem kell saját gépet vásárolni, majd üzemeltetni és karbantartani. A daruzás árak több tényezőtől függnek, különböző típusú daruk működtetésére van lehetőség, és az sem mindegy, hogy mennyi ideig szeretné a szolgáltatást igénybe venni. Bármilyen területen készül a daruzásra, lehet építkezés, felújítás, vezetékek javítása, karbantartása, vagy nagy súlyú és méretű áruk mozgatása, gördülékenyen elláthatja a teendőket.

Készüljön fel a magasban történő munkavégzésre mindig az adott feladatnak megfelelő munkaeszközökkel! Beruházás helyett válasszon kedvezőbb megoldást, így nagy összeget takaríthat meg! Cégünk, a Kopecskó és Társa Kft. különböző típusú daruk működtetésére ad lehetőséget. Bármilyen ok miatt van szükség daruzásra, készséggel állunk a rendelkezésére jól karbantartott gépparkunkkal. Gépkezelőink a szabályokat betartva, a lehető legrövidebb idő alatt igyekeznek a munkálatokat ellátni. Tudjon meg többet a tevékenységünkről, és tekintse meg a referenciáinkat is a www.kopecsko.hu weboldalon! Érdeklődjön a daruzás árakról, és jelezze egyéni igényeit a 06-20-9791660-as telefonszámon, vagy a kopecsko@kopecsko.hu e-mail címen!