Építőipari biztosítás, kivitelezések teljes körű vagyonbiztosítása

2021 aug 27. | Épitészet

Építőipari vállalkozóként tevékenykedik? Lakóingatlanok, vagy más típusú épületek kivitelezésével foglalkozik? A biztonság érdekében Ön se feledkezzen meg az építőipari biztosításról!

Minden család alapvető igénye az otthon megteremtése. Vannak, akik családi házat építenek, mások pedig új társasházakba költöznek. A településeken folyamatosan zajlik az ingatlanok kivitelezése, és a meglévők bővítése, korszerűsítése. A nagyobb városokban egyre bővülnek az ipari parkok, ami gyáregységek, üzemek, raktárak létesítésével jár. A különböző szolgáltatók is igyekeznek maguknak megtalálni a saját épületet, ahol az értékesítést, vagy egyéb tevékenységet problémamentesen tudnak végezni. Nagyon fontos, hogy már az építkezés ideje alatt rendelkezzen a kivitelező építőipari biztosítással. Ha hitelfelvételre kerül sor, a bankok kötelezően előírják az építőipari biztosítást. A munkálatok közben előfordulhatnak káresemények, amelyek anyagi veszteséggel járnak, ezért nélkülözhetetlen az építőipari vagyonbiztosítás. A szélsőséges időjárás bármikor okozhat olyan elemi károkat, amelyek megrongálhatják az építés alatt álló ingatlant, vagy az ott tárolt anyagokat. Az építtetőnek óriási biztonságot ad az építőipari kivitelezések teljes körű vagyonbiztosítása. A különböző biztosítótársaságok rengeteg ajánlatot tudnak nyújtani, amelyek közül akkor tud legkönnyebben választani, ha megkeres egy tanácsadó céget, ahol ezzel a tevékenységgel foglalkoznak. A biztosítási tanácsadó munkatársai felmérik az igényeket, elvégzik az ajánlatok összehasonlítását, ismertetik az építőipari kivitelezések teljes körű vagyonbiztosításának feltételeit. A beruházások óriási költséggel járnak, nagy mennyiségű építőanyagokra van szükség, amelyek értékesek.

Legyen körültekintő, vegye figyelembe a költségvetést, és válasszon egy megfelelő építőipari biztosítást! Cégünk, a Hungarorisk Kft. megbízható megoldást nyújt, többféle ajánlat közül választhat akár online is. Látogasson el a www.mernokbiztositas.hu weboldalra, és forduljon hozzánk bizalommal a 06-1-4540308-as telefonszámon, vagy a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címen!