Fagyis kanál a nyári kedvencek adagolásához

2022 ápr 11. | Vállalkozás

Fagylalttal is várja a vendégeit? A bő választék biztosítása mellett fontos, hogy figyelmet fordítson a fagylalt adagoló minőségére is. A Stöckel fagyis kanalak széles kínálatában megtalálhatja Ön is a tökéletes eszközt, amivel könnyen dolgozhat a cukrászdájában vagy a fagyizójában.

Az emberek gyakran keresik fel a cukrászdákat, ahol kellemes környezetben elfogyaszthatják a kedvenc édességeiket. Ezeken a vendéglátóhelyeken rendszerint nem csak különböző süteményeket lehet vásárolni, hanem fagylaltokat is. Ha Ön ilyen üzletet üzemeltet, akkor biztosítania kell a megfelelő tárgyi feltételeket, így a fagyis kanálról sem feledkezhet meg. Célszerű olyan fagylalt adagolót választani, aminek az anyaga lehetővé teszi a könnyű kiszolgálást, és az egyszerű tisztán tartást. A jó minőségű fagyis kanálra nem tapad rá a fagylalt, így nem keveredik össze a többféle ízű édesség, és pontosan elvégezhető a gombócok kimérése is. A melegebb hónapokban egyre több fagylaltozót nyitnak meg, ahol szintén szükség van a fagylalt adagolókra. A kiváló anyagból készült fagyis kanál megkönnyíti az eladó munkáját, mivel segít abban, hogy precízen és gyorsan tudja a feladatát ellátni. A gombócok elkülönítése, és a hatékony tisztítás sem okozhat gondot. Napjainkban készítenek a szakemberek olyan fagylalt adagolókat, amelyek teljes mértékben eleget tesznek az elvárásoknak, és hosszú időn keresztül állnak rendelkezésre. Ilyenek a Stöckel fagyis kanalak, amelyeket magas minőségű anyagokból gyártanak, fontos eszközökként segítik a kiszolgálást. Az alumínium és a műanyag bevonat nem karcolódik, így hosszú időn keresztül tesz eleget az igényeknek. Érdemes legalább annyi fagyis kanalat beszerezni, ahány munkatárs végzi a termékek kiadását annak érdekében, hogy egyszerűbb legyen a munkavégzés.

Többféle Stöckel fagyis kanál közül választhat egyéni igényei szerint, ha megtekinti cégünk, a Coltello Kft. széles kínálatát. Különböző típusú nyéllel, alakú fejjel, és anyagból készült fagylalt adagolók állnak a rendelkezésére webáruházunkban. Bonyolítsa le a beszerzést egyszerűen a www.coltello.hu weboldalon! Ha pedig kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-1-2007971-es telefonszámon, vagy az info@coltello.hu e-mail címen!