Falcon Eyes LED lámpák: a fotózás lényege a fény!

2020 szept 28. | Vállalkozás

Falcon Eyes LED lámpák a fényforrások legújabb generációjába tartoznak, és a legkiválóbb fényminőséget képesek nyújtani. Többféle típus is elérhető, melyek mindegyike más és más feladatra alkalmas, a minőségük azonban ugyanolyan: tökéletes!

Falcon Eyes FRESNEL SPOT LED lámpák fókuszálható spot, flood fényvetők, amelyek új szintre emelik a fotózást és filmezést, de akár egy élő bemutatón is jó szolgálatot tehetnek. A fényerejük szabályozható, akár reflektorként is használhatóak, távirányítással rendelkeznek, kevésbé melegszenek, mint a hagyományos társaik, és nagy távolságról is képesek bevilágítani a teret. A FRESNEL lencse és az állítható fénynyaláb miatt a Falcon Eyes FRESNEL SPOT LED lámpákat gyakran használják olyan helyeken, ahol nagy mennyiségű fényre van szükség, mint például a színházak, TV-stúdiók és a filmforgatások.

LED kameralámpák többféle típusban szerezhetőek be, így található köztük a kamera, illetve fényképezőgép lencséje köré szerelhető, kézi, de akár állványos változat is. Lényegesen jobb képminőség érhető el velük, mind más, hasonló feladatra tervezett lámpákkal, és a Falcon Eyes FRESNEL SPOT LED lámpákhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek.

studio LED lámpák kifejezetten a műtermi fotózásokhoz lettek kifejlesztve, és a fényképezés egészen új perspektívái nyílnak meg a fotósok előtt, ha ezekkel a lámpákkal világítják be a műtermüket. A Falcon Eyes LED lámpák kifejezetten fotózáshoz tervezett lámpái hasonlóan kiváló minőséget biztosítanak, mint fentebb említett társaik, és természetesen minden típus kiemelkedően energiatakarékos is.

Amennyiben Falcon Eyes FRESNEL SPOT LED lámpákatLED kameralámpákat, illetve studio LED lámpákat szeretne vásárolni, tekintse meg cégünk az Arizona MPS kínálatát! Weboldalunkat a www.falconeyes.hu címen érheti el, ahol minden általunk forgalmazott típussal megismerkedhet, így könnyen megtalálhatja a megfelelő típust. Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a +36-70-397-4278-as telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet a honlapunkon található kapcsolati űrlap kitöltésével!