Útmutatás

Izolációs légzésvédő a veszélyes környezetben történő munkavégzéshez

izolációs légzésvédő

Bővítik a tűzoltóság védelmi felszereléseinek mennyiségét? Veszélyes munkaterületen dolgozik, ahol szükség van a légutak védelmére? Az izolációs légzésvédő lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést, a különböző mentési feladatok ellátását.

Az év során gyakran van szükség a tűzoltóság bevetésére a különböző vészhelyzetek miatt. A szakemberek felkészülten, előre eltervezett módon végzik a feladatukat, amihez különböző védőfelszerelést használnak. A teendőket ellátják tűzben, robbanásveszélyes területeken, és sokféle szennyezett levegőjű környezetben.

Alapvetően fontos a testi épség védelme, különösen a légzőszervrendszer megóvása. Az izolációs légzésvédő alkalmazása elengedhetetlen annak érdekében, hogy megelőzhető legyen a légutak károsodása.

A speciális eszköz többféle változatban kapható annak érdekében, hogy minden szempontból eleget tudjon tenni az elvárásoknak. A szakemberek csak ezzel tudják a munkájukat hatékonyan, gyorsan és biztonságosan ellátni. A mentések alkalmával, amikor kockáztatva a testi épségüket a katasztrófa helyszínéről mentik ki az embereket, főként nagy szükség van a megfelelő légzésvédőre.

A hirtelen kialakult életveszélyes helyzetben az emberek számára nélkülözhetetlen a segítség, a szakemberek irányítása, támogatása. Veszélyes környezetben, rövid ideig történő munkavégzést is lehetővé tesz az izolációs légzésvédő.

Zárt terekben végzett munkákhoz kiválóan alkalmas a frisslevegős és a nyomólevegős tömlős légzőkészülék, ezért rendszeresen alkalmazzák. Az egészségre káros környezetben az izolációs légzésvédő teszi lehetővé a terület felmérését, az emberek mentését, a katasztrófa elhárítását.

Biztosítsa a célnak leginkább megfelelő izolációs légzésvédőket! Kiváló minőségű, megbízható eszközöket vehet át cégünktől, a FeWe Biztonságtechnika Kft.-től. A nyomólevegős tömlős légzésvédő hálózatról, kompresszorról és palackról is működtethető. Minden típusról részletesen olvashat, és hasznos tanácsokat kaphat a www.fewe.hu weboldalon. Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-3899788-as telefonszámon, valamint a ferenc.feicht@fewe.hu e-mail címen.