Játszótér karbantartás, fitness park ellenőrzés a hibátlan működésért

2022 febr 16. | Világ

Feladatai közé tartozik a szabadtéri játékelemek rendben tartása? Új játékok vagy fitness eszközök telepítését tervezi? Nagyon fontos a fitness park és a játszótér karbantartás is, ugyanis csak az alaposan ellenőrzött, időben javított vagy cserélt termékek teszik lehetővé a biztonságos használatot.

Hamarosan beköszönt a tavasz, amikor egyre többen használják ki a jó időt, és mozognak a szabadban. A gyermekek és a felnőttek egyaránt megtalálhatják a számukra legkedvesebb mozgásformát, hiszen különböző lehetőségek közül válogathat mindenki. A kicsik számára kialakított játszóterek vidámabbá teszik a mindennapokat, és élményekkel gazdagodva térhetnek haza a gyermekek. Sok helyen döntenek fitness park kivitelezése mellett, ami lehetővé teszi a különféle gyakorlatok szabadban történő elvégzését. Ezáltal a kisgyermekek és a felnőttek is tehetnek egészségük megőrzése érdekében, valamint egyéni adottságaik szerint választhatnak az eszközök közül.

Ha Ön intézmény vezetője, létesítmény tulajdonosa, vagy a települése fejlesztéséért, rendben tartásáért felelős, egyik lényeges feladata a játszótér és a fitness park karbantartása. Annak érdekében, hogy eleget tegyen a követelményeknek, és minden alkalommal biztonságban mozogjanak az emberek, szükség van szakemberek segítségére, akik szakszerűen végzik a fitness eszközök és a játszótér karbantartását is. A következő hónapokban egyre jobb idő várható, ezért fontos a különféle játékok, edzésre alkalmas termékek megfelelő felületkezelése, ellenőrzése, szükség esetén cseréje, javítása. Egyéni igény alapján sor kerülhet a külső hatások miatt kialakult veszélyforrások feltárására, és a stabilitás, a működés vizsgálatára is. A fitness park és a játszótér karbantartását megelőzően nem maradhat el az ellenőrzési terv elkészítése. Ennek alapján végzik el a szakemberek a játékelemek és a fitness park karbantartását.

Teremtsen barátságos, korszerű elemekben gazdag környezetet, ahol a kicsik és a nagyok is jól érezhetik magukat! Gondoskodjon a biztonságról a játszótér és a fitness park karbantartásával! Cégünk, a World 2000 Kft. teljes körű segítséget nyújt, így a kivitelezést és az ellenőrzést is ránk bízhatja. Szemrevételezéssel, operatív ellenőrzéssel, valamint éves átfogó ellenőrzéssel egyaránt foglalkozunk, egyéni kérése szerint látjuk el a feladatokat. Tudjon meg többet a különböző eljárásokról a www.world2000.hu weboldalon, ahol megtekintheti a referenciáinkat is! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-93-536770-es telefonszámon, vagy az iroda@world2000.hu e-mail címünkön!