Játszótéri eszközök felülvizsgálata a biztonságos környezetért

2022 ápr 4. | Világ

Korszerűsíti létesítménye környezetét, vagy az intézménye által nyújtott kikapcsolódási lehetőségek sorát szeretné bővíteni? Már a gyermekek rendelkezésére állnak a különféle játékelemek, amelyek épségének ellenőrzéséért Ön a felelős? Nagyon fontos a játszótéri eszközök felülvizsgálata az üzembe helyezést megelőzően, valamint a használat során, amihez célszerű szakemberek segítségét kérni.

A játszótéren található különböző játékok jótékony hatást gyakorolnak a fizikai és a lelki fejlődésre is. Az izgalmas játékok kipróbálása közben barátságokat is köthetnek a gyermekek, és jól szórakozhatnak akár hosszú órákon keresztül. A hinta, a mászóka, a homokozó nem hiányozhat egyik játszótérről sem, és egyre több korszerű játékelem gyártására kerül sor, amelyek szintén nagy örömet okoznak a kicsiknek. Mindezek kifogástalan állapota nagyon fontos, ugyanis csak így játszhatnak a kisgyermekek biztonságban. Éppen ezért nem maradhat el a játszótéri eszközök felülvizsgálata az üzembe helyezés előtt, és időszakosan sem. Számos ok miatt keletkezhet sérülés az elemeken, amelyek balesetet okozhatnak használat közben. A játszótéri eszközök felülvizsgálatával megelőzhető a problémák kialakulása. A hozzáértő szakemberek alaposan átvizsgálják a szerkezeteket, és felhívják a figyelmet minden hibára. Ha pedig megfelelő állapotban vannak a játékelemek, akkor a játszótéri eszközök felülvizsgálata után elkészítik az erről szóló szakvéleményt. Ezáltal Ön a kezében tudhatja az ellenőrzésről szóló dokumentumokat, és igazolhatja, hogy a játszótér megfelel a követelményeknek.

Gondoskodjon a biztonságos környezetről annak érdekében, hogy a gyermekek minden alkalommal épségben és vidáman érjenek haza! Ne feledkezzen meg a játszótéri eszközök felülvizsgálatáról, hiszen ezzel megelőzheti a baleseteket! Ha szeretne biztos lenni abban, hogy minden játékelem eleget tesz az elvárásoknak, készséggel állunk a rendelkezésére. A PRECÍZ Biztonságtechnikai és szaktanácsadó Kft. szakembereiként vállaljuk a játszótéri eszközök felülvizsgálatát. A 3 éves időszakos, és az üzembe helyezést megelőző ellenőrzést is ránk bízhatja. Ha szaktanácsadásra, vagy szakvélemények készítésére van szükség, szintén érdemes hozzánk fordulni. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.precizkft.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-9438607-es telefonszámon, vagy az info@precizkft.hu e-mail címen!