Könyvelő irodánk segít kiigazodni az elektronikus számlázásban is!

2020 jún 30. | Vállalkozás

Vállalkozást indít, és megbízható könyvelő irodát keres, amelyre rábízhatja a könyvelést, illetve minden pénzügyekkel kapcsolatos ügyintézést? Vagy már régóta vezeti cégét, vállalkozását, de könyvelő irodát váltana, mert professzionális segítségre van szüksége? Ne keresgéljen tovább, forduljon bizalommal a BERITAX Szám- és Könyvviteli Kft.-hez és vegye igénybe Ön is szolgáltatásunkat! Könyvelő irodánk mindenben a segítségére lesz!

Ön is többet szeretne tudni az elektronikus számláról, illetve annak helyes kiállításáról? Tudta, hogy elektronikus adatszolgáltatási kötelezettség is létezik a NAV felé? A továbbiakban röviden bemutatjuk, mit is érdemes tudni az elektronikus számlázásáról! Ha segítségre szorul, forduljon bátran könyvelő irodánkhoz!

Fontos kiemelni, hogy elektronikus számlának minősül minden olyan, a törvényben előírt adatokat tartalmazó számla, amelyet elektronikus formában bocsátottak ki és fogadtak be. Az elektronikus számlának eleget kell tennie a számla eredetének hitelességére, illetve adattartalma sértetlenségére vonatkozó követelményeknek. Ezek a következők:

– minősített elektronikus aláírással ellátott számla,

– EDI elektronikus adatként létrehozott és továbbított számla.

Fontos kiemelni azt is, hogy az adatszolgáltatást és az elektronikus számla dokumentumot azonos időpontban kell létrehozni, és a számlaadat-szolgáltatásban a PDF állomány hash kódját kell feltüntetni.

Fontos követelmény továbbá az is, hogy az adatszolgáltatás a NAV által befogadott legyen, illetve, hogy az elektronikus számla dokumentum és a hash kód együttes megőrzése valósuljon meg.

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna könyvelő irodánkról, illetve szolgáltatásainkról? Vagy még többet szeretne megtudni az elektronikus számla pontos kiállításáról? Ne habozzon! Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.beritax.hu-n bővebb információkkal várjuk az érdeklődőket! Kérdéseivel, kéréseivel keresheti bátran kollégáinkat: kapcsolatba léphet velünk a +36-20/5225-008-as vagy a +36-72/788-135-ös telefonszámok egyikén, vagy a beritax@beritax.hu, illetve az info@beritax.hu e-mail címekre is írhat levelet! Bizalommal várjuk megkeresését: válassza Ön is nyugodt szívvel könyvelő irodánkat!