Magánóvoda kiválasztása nyelvtanulás szempontjából

2022 ápr 6. | Útmutatás

Óvodás korú gyermeke, és szeretne számára egy megfelelő intézményt választani? Arra törekszik, hogy megalapozza a kisgyermek nyelvtanulását? Lehetősége van olyan magánóvodát választani, ahol angol nyelvű környezetben zajlik a nevelés.

Az óvodai évek alatt ismerkednek meg a gyermekek a közösséggel, különböző foglalkozásokkal, és játékos formában sokféle ismeretet szereznek. Az iskolaérettség kialakulásához fontos, hogy gyermeke óvodába járjon a tanulás megkezdése előtt. Könnyebben be tud illeszkedni az osztály tanulói közé, egyre hosszabb ideig tud türelmesen figyelni, és ezáltal könnyebben elsajátítja a tananyagot. A magánóvoda választása több szempontból előnyös, különösen, ha angol nyelvű környezetben történik a gyermekekkel való foglalkozás. A szülői döntés során sok mindent kell mérlegelni annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb óvodába járjon a gyermek. Magánóvodában családiasabb a légkör, kevesebb gyermekkel tud az óvónő foglalkozni, és több idő jut az egyéni fejlesztésre. Ha angol környezetben működő magánóvodába íratja a gyermekét, akkor sokat tesz azért, hogy az iskolában könnyebben tudja az idegen nyelvű ismereteket elsajátítani. A szakemberek játékos formában ismertetik meg az idegen szavakat, akik ezekben az években megbarátkoznak az angol nyelvvel, hozzászoknak a használatához, a kiejtéséhez, és már nem lesz idegen számukra az iskolában. A továbbtanulás során a diákoknak kötelező az idegen nyelv tanulása, ezért óriási előnnyel jár, ha már kiskorukban megalapozzák ezt.

Ha olyan magánóvodát választ, ahol angol nyelvű környezetben történik a fejlesztés, akkor szülőként sokat segíthet gyermekének. Happy Kids nemzetközi magánóvodánkban a 12. kerületben az adottságoknak, és az életkori sajátosságoknak megfelelően zajlik az egyéni fejlesztés. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott, boldog, segítőkész gyermekek induljanak tőlünk az iskolába. Tudjon meg többet a magánóvodánkról a www.happykids.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy az info@happykids.hu e-mail címen!