Napelem pályázat: új lakossági 100%-os támogatás

2021 szept 22. | Útmutatás

Régóta tervezi a napelem rendszer telepítését, de problémát jelent a finanszírozás? Szeretné a megújuló energiát Ön is felhasználni? Az új lakossági 100%-os napelem támogatás lehetővé teszi, hogy kihasználja a kifogyhatatlan napenergia előnyeit. Tájékozódjon a napelem pályázat részleteiről!

Rengeteg érv szól a napenergia hasznosítása mellett, hiszen folyamatosan rendelkezésre álló energiaforrás. Sokoldalúan használható, nem csak az általános háztartási eszközök működtetésére alkalmas, hanem fűtésre is. Költséghatékonyság, környezetvédelem, és kényelem szempontjából is megéri napelem rendszert telepíteni, minimális karbantartással hosszú éveken keresztül megőrizhető a kiváló állapot. A technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez az iparág, sokan döntenek a napelemek működtetése mellett. Aki számára pedig eddig akadályt jelentett az anyagi ráfordítás, most lehetősége van napelem pályázatot benyújtani. A napelem pályázat három különböző műszaki tartalom egyikére küldhető el. Napelemes rendszer saját fogyasztás kiváltására, fűtőrendszer infrapanelekkel, fűtőpanelekkel, vagy hőszivattyú alkalmazásával egyaránt lehetséges. A napelem pályázattal vissza nem térítendő támogatáshoz juthat, amely minimális összege 500 ezer forint. Nagykorú természetes személyek nyújthatják be a napelem pályázatot, akik rendelkeznek magyar azonosító jellel, nincs adótartozásuk, tulajdonosok vagy résztulajdonosok a beruházással érintett ingatlanban, és oda szól az állandó lakcímük. Ha mindezeknek, és a jövedelmi előírásnak is megfelel, pályázhat egy ingatlanra.

Ha szeretne a jövedelmi előírásról, a napelem pályázattal kapcsolatos egyéb tudnivalókról bővebben informálódni, látogasson el a www.gershojenergia.com internetes oldalra! Cégünk, a Gershoj Energia Kft. munkatársai készséggel állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése merül fel. Célunk minél több magánszemélyt hozzásegíteni a vissza nem térítendő napelem támogatáshoz. Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-8946152-es telefonszámon, vagy a napelem@gershojenergia.com e-mail címen!