Ősi hagyomány, és különleges, biztonságos megoldás: szalmatető készítés

2024 márc 25. | Épitészet

Kedveli az ősi szokásokat? Egyedi megjelenést szeretne az épületének kölcsönözni? Érdemes a szalmatető készítés mellett dönteni, amit hozzáértő szakemberek segítségével lebonyolíthat rövid idő alatt.

Minden épület esetében az egyik legfontosabb feladat a megfelelő tetőfedés. Építésnél és felújításnál is szükség van a teendők ellátására, a tartós, strapabíró anyagok kiválasztására, a precíz munkavégzésre. Nem csak a korszerű termékeket érdemes alkalmazni, lehetőség van a régi időkben népszerű, természetes anyagok felhasználására is.

Szalmatető készítés a korábbi években

Ha látott már szalmatetőt, és megtetszett Önnek, érdemes ezen a módszeren gondolkodni. Lakóingatlannál és más célból felállított épületeknél egyaránt jó ötlet a szalmatető készítés. A korábbi időkben kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy esős, nyirkos időben kerüljön sor a szalmatető készítésre, ugyanis ennek hatására a szalmaszálak megpuhultak, egymáshoz tapadtak, így kifogástalan eredményt lehetett elérni.

Miért jó választás napjainkban is?

A természetes szellőzés biztosítása, a nyári időszakban a kellemes hűvös beltéri helyiségekben való megtartása, és a különleges látvány érdekében megéri szalmatető készítés mellett dönteni. Mindezek mellett még számos pozitív tulajdonság sorolható fel, amelyek miatt érdemes kivitelezni. Többek között a sokoldalú, tartós, egyedi és mutatós megoldás, a beázásmentesség, a kitűnő hőszigetelés.

Legyen különleges és természetes tetőfedése! Kérje hozzáértő szakemberek segítségét a természetbarát megoldáshoz! A Kamahor Kft. munkatársai készséggel állnak a rendelkezésére, ha szeretné a szalmatető készítés előnyeit kihasználni.

Korszerű technológiák alkalmazásával kerülhet sor a hagyományok megőrzésére. Akár több generációt kiszolgáló tetőfedés bonyolítható le, így hosszú évtizedeken keresztül lehet a szalmatető látványában gyönyörködni. Szerezzen bővebb információt a www.naturteto.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-30-8588167-es telefonszámot, vagy írjon a naturteto@gmail.com e-mail címre!