Raklap állvány az átlátható, biztonságos és helytakarékos tároláshoz

2021 jún 21. | Vállalkozás

Nagy súlyú és mennyiségű áruk raktározását szeretné minél egyszerűbben megoldani? Fontos, hogy bármikor könnyen megtalálja azokat a termékeket, amelyekre szüksége van? Egyéni igényei, és a rendelkezésre álló terület szerint tervezhető, strapabíró, bővíthető rakodólapos állványrendszerrel kifogástalan eredményre juthat!

Az ipar, a logisztika, és a kereskedelem területén egyaránt szükség van raklap állványokra. Különböző méretű és kialakítású raklapos állványok állnak rendelkezésre, amelyek a raktár mérete, és a rakatok súlya, mennyisége alapján választhatók. Számos ok miatt érdemes a raklapos állványokat használni, többek között:

  • Költséghatékony és gyors kialakítás.

  • Egyszerű összeszerelhetőség.

  • Nagy teherbírás.

  • Minden rakat könnyen elérhető.

  • Változtatható a szintek távolsága.

rakodólapos állványrendszerek közötti folyosókon fontos, hogy elférjenek a targoncák, és más munkaeszközök. A biztonság érdekében pedig célszerű a rakodólapos állványrendszert kiegészítő elemekkel használni, mint például a leesésgátló hátfalrács, az oszlopvédő, a lábvédő, vagy a túltolásgátló gerenda. Ezek segítségével megelőzheti a kellemetlenségeket, elkerülheti a kockázatos helyzeteket. A raklap állványok praktikus megoldást nyújtanak, jelentős mértékben hozzájárulnak a vállalkozása eredményességéhez.

Alakítson ki olyan környezetet, ahol gördülékenyen, hatékonyan, és a lehető leggyorsabban tudja a munkáját végezni! Biztosítson a különböző méretű, mennyiségű, akár nehéz áruk számára is strapabíró, megfelelő méretű, egyéni igény szerint bővíthető raklapos állványokat! Kiváló minőségű szerkezetekhez juthat hozzá, ha felkeresi cégünket, a MAXI-SZER Kft.-t! Korszerű megoldásokkal várjuk, raktártechnikai eszközeink széles kínálatában megtalálhatja a rakodólapos állványrendszer kiegészítő elemeit is. Tájékozódjon részletesen az általunk nyújtott lehetőségekről a www.maxiszer.hu weboldalon! Kérje a segítségünket, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-20-2685760-as telefonszámon, vagy a maxiszer@maxiszer.hu e-mail címen!