Sóterápia a jól működő légzőszervrendszerért

2021 szept 7. | Útmutatás

Allergia tüneteitől szenved, vagy gyermekének szeretne segíteni? Igyekszik a légúti betegségek kialakulását megelőzni, de nem mindig jár sikerrel? Érdemes sóterápián az egész családnak részt venni, ami nagyon sokat segíthet az egészség megőrzésében. Ha szolgáltatásai bővítésén, vagy vállalkozás indításán gondolkodik, kiváló megoldás sóterápiás készüléket működtetni.

Számos ok miatt kialakulhat légúti megbetegedés, vírusok és baktériumok, a szennyezett levegő is okozhat kellemetlenségeket, sokan pedig gyakran megfáznak a hideg időben. A nátha, az arc- és homloküreg gyulladás, a torokgyulladás hosszú időn át teszi nehezebbé a mindennapokat, ezért bizonyára Ön is igyekszik a megelőzésre odafigyelni. Sajnos előfordulhat, hogy valaki már gyermekkorától kezdve allergiás, vagy egyéb légúti problémával küzd. Minden esetben sokat segíthet a sóterápia, ezért érdemes erre rendszeresen időt fordítani. Sóklíma terápián egyszerre akár többen is gyógyulhatnak, így az egész család, ismerősök, sőt vendégek is tartózkodhatnak erre a célra kialakított helyiségben. Otthon, vagy ha létesítményt üzemeltet, ott is lehetősége van sógenerátorral felszerelt szobát berendezni, ahol kényelmesen pihenhetnek a gyógyulni vágyó emberek.

Őrizze meg az egészségét, és segítsen másoknak is a problémáik enyhítésében, megszüntetésében! Asthma Rehabilitációs Centrumunk megbízható sóterápiás készülék megvásárlására vagy bérlésére nyújt lehetőséget kedvező feltételek mellett. A tőlünk átvehető sógenerátor lehetővé teszi, hogy 5 mikronnál kisebb szemcsék jussanak a szervezetbe, így ezek lejutnak a kishörgőkbe is. Az eljárás hatásfokát jelentős mértékben növeli az elektromos töltöttség, aminek köszönhetően kiváló eredményekre lehet számítani. Mellékhatások és hálapénz nélkül lehet gyógyulni az általunk kínált sóterápiás készülék rendszeres használatával. Jusson bővebb információhoz a www.arec.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-9743217-es telefonszámon, vagy az arec@t-online.hu e-mail címen!