Split klímák a csendes, helytakarékos működtetésért

2021 szept 6. | Útmutatás

Nincs légkondicionáló készüléke, és nem szeretne még egy nyarat enélkül tölteni? Netán szükség van egy régi berendezés cseréjére, vagy másik helyiségben is tervezi egy megbízható termék működtetését? Ha fontos a csendes üzemeltetés, és igyekszik minél helytakarékosabb megoldást találni, érdemes a split klímák sorából választani.

A légkondicionáló meghatározó szerepet tölt be, szinte már minden munkaterületen biztosítják a megfelelő típust, és a legtöbben otthon is örömmel használják ki az előnyeit. A meleg nyári napokon, és a hideg téli időben is szükség van azokra a korszerű berendezésekre, amelyekkel könnyen lehet biztosítani az optimális hőmérsékletet. Ma már rengeteg készülék közül lehet válogatni, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő típust. Vannak olyan helyiségek, amelyekben rendkívül zavaró a klíma hangja. A csendben történő munkavégzés, és a fáradalmak otthoni kipihenése során is zavaró a légkondicionáló hangos működése. Kaphatók olyan termékek, amelyek alig hallható módon működnek, azonban a legjobb megoldás a split klímák alkalmazása. A kiváló minőségű, többféle változatban elérhető split klímák beltéri és kültéri egységből állnak, közöttük található a hűtőközeget szállító egység. Az osztott technológiának köszönhetően a hűtött helyiségen kívül zajlanak a kényelmetlen velejárók. Az energiatakarékosságot, az egészségre gyakorolt hatást, az esztétikai tulajdonságokat, valamint a zajszintet tekintve is elégedett lehet, ha a split klímák kínálatából választ. A szerkezetnek csak egy része kerül az ingatlan falain belül, kevesebb helyet foglal, és a kültéri egységet el is rejtheti.

Kérjen tanácsot cégünk, az A-Klima Kft. szakembereitől, akik szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére. Részletesen informálódhat a különböző split klímák tulajdonságairól, a szerelés és a karbantartás díjairól a www.a-klima.hu weboldalon. Hívja bizalommal a 06-70-2436998-as telefonszámot, vagy érdeklődjön a split klímákkal kapcsolatban az info@a-klima.hu e-mail címen!