Szintetikus ütéscsillapító burkolatok tanúsítása a megfelelőség igazolásához

2022 ápr 21. | Világ

Játékra vagy sportolásra alkalmas terület kialakítására készül? Szükség van a régi burkolatok felújítására? Mindenki biztonsága érdekében fontos, hogy kiváló minőségű anyagokkal és elemekkel felszerelt környezet álljon rendelkezésre. Ne feledkezzen meg a szintetikus ütéscsillapító burkolatok tanúsításáról, így bármikor igazolhatja az ütéscsillapító tulajdonságot.

A szabadtéren elhelyezett játékelemek és sporteszközök lehetőséget nyújtanak az önfeledt kikapcsolódásra, az edzésre, a rendszeres mozgásra. A jó idő beköszöntével egyre többen tartózkodnak a friss levegőn, és mindenki örömmel veszi, ha ki tud próbálni különböző eszközöket. A gyermekeket a játszótér csalogatja, a felnőttek pedig a sportolásra alkalmas helyszíneket kedvelik. A balesetek megelőzése érdekében nagyon fontos a megfelelő burkolat. Ha Ön kivitelezésre készül, vagy szeretne felújítani, a régi szerkezeteket cserélni, a teendők sorából nem szabad a szintetikus ütéscsillapító burkolatok tanúsítását sem kihagyni. A gumiburkolat használatának köszönhetően minimálisra csökken a sérülések esélye. A megfelelő ütéscsillapító tulajdonságról azonban lényeges gondoskodni, és ennek bizonyítása sem maradhat el a gumiburkolat tanúsítással. Képzett szakemberek segítségével könnyen kiválaszthatja a megfelelő típusú burkolatot, és kézhez kaphatja a kritikus esésmagasság (HIC) értékéről szóló tanúsítványt a gumiburkolat tanúsítását követően.

Tegye lehetővé az önfeledt kikapcsolódást biztonságosan kialakított környezetben! Fordítson kiemelt figyelmet a burkolatok megfelelő tulajdonságára, hiszen ezen múlhat a látogatók épsége! A SZAMEI Kft. munkatársaiként foglalkozunk szintetikus ütéscsillapító burkolatok tanúsításával is, így ránk bízhatja az alapos ellenőrzést, és átveheti a nélkülözhetetlen dokumentumokat. Speciális mérőműszerrel végezzük a munkánkat, amely pontos adatokat szolgáltat a gumiburkolat tanúsítása során.

Szerezzen bővebb információt megbízható szolgáltatásunkról a www.szamei.hu weboldalon! Keressen bennünket bizalommal a 06-20-4282313-as telefonszámon, vagy küldjön üzenetet a szamei@szamei.hu e-mail címre!