Tisztítószer webshop a kényelemért

2020 aug 26. | Útmutatás

A koronavírus járvány egyik hatása az online vásárlás fellendülése volt, a #maradjotthon kampány meghirdetése az e-kereskedelemre példa nélküli! A műszaki cikkek, számítástechnikai eszközök online piaca az otthonról dolgozókat és tanulókat támogatta, bizonyos, a járványhoz szorosan kötődő termékek felvásárlása (tisztítószerek, vitaminok, gyógyszerek, élelmiszerek) pedig egyéb szektorok fellendülését eredményezte.

Hogy mi lesz a vírus után, arról még csak találgathatunk, de annyi bizonyos, hogy mindennapi szokásainkat tartósan megváltoztatta, gondoljunk csak a tudatosabb higiéniás szokásokra. És szolgáltatói oldalról is pozitív hozadéka a válságnak, hogy színesedett az online paletta, illetve egyre megbízhatóbbak és biztonságosabbak lettek az online intézett tranzakciók.

Tisztítószer webáruházunk is a lehető legszélesebb kínálattal várja a tudatos, otthonról vásárló vevőket, legyen szó fertőtlenítőszerekről, higiéniai termékekről, papírárukról, kesztyűkről és egyéb tisztítószerekről. Külön előnyünk a személyes vásárlással szemben, hogy tisztítószer webshopunk oldalán minden termékhez rövid ismertetőt is mellékeltünk, így ha valami újat próbálna ki, részletes tájékoztatást kap róla vásárlás előtt!

Nem csak lakossági igények kiszolgálására alkalmas választékunk, hiszen ipari kéztisztítókat, hulladékgyűjtőket, felmosókocsikat és profi takarítóeszközöket, vegyszeradagolókat is rendelhet tisztítószer webshopunkból.

Az egész országra kiterjedően meg tudjuk oldani a szállítást, mely 50.000 Ft felett ingyenes. Előre utalással, bankkártyás fizetéssel és utánvéttel is rendelhet tőlünk, állandó megrendelőinknek az átutalás lehetőségét is biztosítjuk!

A kényelem érdekében Ön is tisztítószer webshopunkat választaná? Termékajánlóval, top termékekkel és akciókkal várjuk! Kattintson tisztítószer webáruházunk oldalára, melyet a a www.tisztitoszerbolt.hun érhet el, és rendeljen akár nagy mennyiségben, professzionális célokra is tisztítószereket! Kérdései lennének? A +36-20-296-6428-as számon várjuk hívását, vagy fordulhat hozzánk írásban, leveleit a postmaster@tisztitoszerbolt.hu címre küldje!